Despre

Vista Bank este prezentă pe piața bancară din România începând cu anul 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank. Prin rețeaua de 31 de sucursale ne adresăm clienților persoane juridice medii și mari, precum și clienților persoane fizice cu venituri peste medie și ridicate, cu o ofertă atractivă de produse financiare moderne și adaptate nevoilor fiecărui client.

În iulie 2018, banca a fost preluată de un nou acționar, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei. Această nouă perioadă a venit cu transformări importante pentru bancă, în beneficiul clienților și angajaților noștri. Un punct esențial a fost realizarea unei majorări de capital în valoare de 40 de milioane de euro, o dovadă a încrederii noului acționar în potențialul pieței românești. Suntem hotărâți să jucăm un rol important aici, în România, într-o manieră durabilă și pe termen lung, grație puterii financiare a noului acționar. După recenta majorare de capital, instituția noastră a ajuns una dintre cele mai bine capitalizate bănci din sistemul bancar românesc.

Totodată, banca a cunoscut o consolidare solidă la nivel de business, management și strategie. Am lansat o nouă generație de produse și servicii pentru a aduce mai mult confort clienților noștri. Și suntem hotărâți să continuăm să ne îmbunătățim oferta.

Din 20 mai 2019, în urma unui amplu proces de rebranding, numele nostru este Vista Bank. Suntem pe deplin dedicați principiilor noastre de a oferi servicii personalizate de calitate superioară și soluții financiare cu valoare adăugată clienților noștri, companii și persoane fizice.

Contact

Serviciul Suport Clienți & Call Center oferă clienților informații generale despre produsele și serviciile Băncii, asigurând de asemenea sprijin și îndrumare clienților care fac telefonic solicitări de informații cu privire la servicii și produse destinate persoanelor fizice.

Contactele de mai jos sunt disponibile și pentru clienții băncii, persoane fizice și companii, care doresc să solicite suspendarea la plată a ratelor creditelor în derulare în conformitate cu OUG 37/2020. Mai multe informații puteți găsi aici.

+4021.222.33.10 | Program: Luni - Duminică 24/7

infovistabank.ro

Info

Date de identificare
Vista Bank (Romania) S.A.
Adresă: Str. Emanoil Porumbaru nr. 90-92, et. 3-6, sector 1, 011428 București, România
CUI: 10556861, Registrul Comerţului: J40/4436/1998, Registrul Bancar: RB-PJR-40-044/18.02.1999
Capital Social RON 468.582.594; Cod SWIFT: EGNAROBX

Cursul azi

MonedaCurs