Despre

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. 

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. La finalul lunii Decembrie 2018, banca avea o retea nationala de 138 de sucursale si 3.337 de angajati. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul raspunde unei game variate de nevoi a clientilor sai printr-o retea de parteneri specializati: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker, Amundi Asset Management.

UniCredit este si va ramane o Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes, cu un sistem complet de Banca Corporate si de Investitii, oferind bazei sale de clienti in continua crestere o retea unica Vest, Central si Est-Europeana.

Raspundem nevoilor reale ale clientilor cu solutii reale, valorificand sinergiile dintre afacerile noastre: Corporate & Investment Banking, Commercial Banking si Wealth Management. Modul in care sunt dezvoltate si oferite aceste solutii este la fel de important ca solutiile in sine, motiv pentru care tot ceea ce facem se bazeaza pe cele doua valori de baza ale noastre: Etica si respect.

Concentrandu-ne pe lucrurile care conteaza, punem la dispozitia clientilor expertiza locala si internationala, oferindu-le acces de neegalat la produse si servicii de top in 13 piete principale* prin reteaua noastra bancara europeana. Prin cresterea durabila a afacerii, ne asiguram ca UniCredit ramane un castigator pan-european.

*Luand in calcul separarea completa a operatiunilor Yapi

Contact

Telefon

+40 21 200 2020 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel tarif normal in retelele mobile Telekom Romania, Orange, RCS&RDS, Vodafone).

E-mail

infocenter@unicredit.ro

Fax

+40 21 200 2022

Info

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. 

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. La finalul lunii Iunie 2020, banca avea o retea nationala de 134 de sucursale si 3.427 de angajati. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul raspunde unei game variate de nevoi a clientilor sai printr-o retea de parteneri specializati: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker, Amundi Asset Management.

 

UniCredit Bank in cifre (la 30 iunie 2020):


Profitul consolidat: 62 milioane euro

Imprumuturi: 6,007 milioane euro

Depozite: 6,780 milioane euro

Aplicații

Cursul azi

MonedaCurs