Despre

Datorită modelului său de bancă universală centrată pe relația cu clientul – legătura strânsă dintre băncile sale universale și activitățile specializate – reafirmată prin noul său slogan „a whole bank just for you“, Crédit Agricole își sprijină clienții în toate proiectele lor personale și profesionale, oferind o gamă largă de servicii: servicii bancare curente, credite, economii, asigurări, gestionare a activelor, imobiliare, leasing, factoring, servicii financiare pentru companii mari, servicii pentru investitori.

Aflată în slujba a 51 de milioane de clienți[1] din întreaga lume, grupul nostru se distinge, de asemenea, prin modelul sau distributiv, o bancă centrată pe relația cu clientul pe toate canalele de deservire, precum și prin mobilizarea celor 141.000 de angajați care fac din Crédit Agricole o bancă dedicată relațiilor cu clienții.

Fundația Crédit Agricole se bazează pe relațiile cooperatiste și mutuale, date de cei 9,3 milioane de asociați și aproape 31.000 de administratori ai băncilor locale și regionale, acest mod specific de organizare asigurându-i stabilitatea și durabilitatea. Soliditatea sa provine și din valorile de transparență, relația cu clientul, responsabilitate și deschidere către lume și comunități locale, pe care le cultivă de 120 de ani.

Politica de responsabilitate socială a Crédit Agricole este esența identității sale ca bancă receptivă și loială în timp. Această atitudine se regăsește în produsele și serviciile oferite și influențează toate activitățile sale. Acesta este un factor cheie în performanța generală și un vector puternic de inovare.

Astfel, Grupul Crédit Agricole își consolidează an după an pozițiile fruntașe. Este primul finanțator al economiei franceze[2] și primul asigurător din Franța[3]. De asemenea, este primul asigurător bancar din Europa[4], primul asset manager la nivel european[5] și al doilea mare jucător în domeniul finanțării energiei verzi la nivel mondial[6].

  • Prezență mondială în 47 de țări
  • 51 de milioane de clienți
  • 141.000 de angajați în Franța și în străinătate
  • Primul în domeniul asigurărilor bancare în Europa
  • Primul asset manager din Europa
  • Al doilea mare jucător în domeniul finanțării energiei verzi la nivel mondial
  • În Top 3 al creditelor de consum la nivel european

Contact

Serviciul de Relatii Clienti Conect

021 30 40 300*

conect@credit-agricole.ro

Program de lucru: 9:00 – 17:00

*Apel cu tarif normal

Parerea ta conteaza!

Va rugam sa completati formularul de mai sus.

Linkuri utile

CSALB – solutionare amiabila (www.csalb.ro) ANPC (www.anpc.gov.ro)

Sedii Centrale:

Credit Agricole Bank Romania S.A. J40/3797/1996, CUI 8490099

Capital social subscris si varsat: 239.534.073,45 RON

Inregistrata in Registrul Bancar sub nr. RB – PJR-40-033/1999

Sediul social:

Str. Berzei nr. 19, sector 1, Bucuresti

Sediul central:

Str. Vasile Lascar nr. 40-40 bis, sector 2, Bucuresti

Cursul azi

MonedaCurs