Termeni și condiții

Introducere

Pagina de internet cursulvalutarbnr.ro. („Site-ul”) este administrată de INDAGOS MALEUM SOFTWARE SRL. Folosirea ei inseamnă automat acceptarea acestor termneni și condiții. Prin folosirea acestui site va angajati ca toate datele furnizate de dvs. sunt corecte si aveti dreptul de a le folosi. Utilizatorul este de acord să folosească serviciul numai în scopuri legale. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului cursulvalutarbnr.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul cursbnr.ro, va fi considerată tentativa de fraudare a sistemului și va pune în mișcare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt. Acest document va fi modificat din când în când. Vă rugăm să-l consultăți periodic.

Serviciile

Aălicația scanează si colectează date referitoare la cursul valutar de pe teritoriul Romaniei precum si locatiile sucursalelor si atmurilor bancilor rezidente.

Aceste informații sunt colectate de-a lungul mai multor luni și reprezintă date care pot fi învechite sau greșite. Singura informație updatată zilnic se referă la cursul valutar. Din acest motiv INDAGOS MALEUM SOFTWARE SRL nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu poate fi facuta responsabila de eventualele daune create prin utilizarea ei necorepsunzatoare

Introducere

Siteul poate oferi utilizatorilor ei posibilitatea sa-ți creeze conturi

INDAGOS MALEUM SOFTWARE SRL nu poate confirma identitate utilizatorilor săi. Riscurile din asumarea unor identități false cand în sarcina utilizatorilor.


Utilizatorii siteului trebuie să respecte urmatoarele reguli:
1. Nu sunt permise comportamente abuzive sau ofensatoare: hărțuire, amenințări, obscenități, profanare, comentarii sexuale sau rasiale.
2. Nu sunt permise comentariile cu conținut de promovare sau marketing.
3. Nu este permisă impersonarea.
4. Utilizatorii trebuie sa-si administreze singurii calculatoarele sau alte deviceuri pentru a putea opera siteul sau aplicația. Serviciul nostru nu pune la dispozitie intervenție tehnică pentru rezolvarea problemelor de firewall sau scanare virusi sau alte operațiuni asemănătoare.

Modificări ale Siteului
1. Ne rezervam dreptul de a modifica, suspenda sau elemina componente ale site-ului web, inclusiv limita accesul la ele. În cazul în care nu este specificat altfel, orice nou element adăugat va fi supus aceluiași acord de termeni si condiții.
2. Suntem dedicati să facem acest serviciu disponibil tot timpul, fără întreruperi, dar nu putem garanta asta și nici că serviciul nu va opera fara buguri.

Versiune
Versiune document: 1.1
Data modificarii: 07.02.2021